Συμμετοχή και διάκριση σπουδαστών Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής στον 3ο Μεσογειακό Διαγωνισμό Μαγειρικής
Οι σπουδαστές της Δημόσιας Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης ΜΙΕΕΚ Λεμεσού διακρίθηκαν στον 3ο Μεσογειακό Διαγωνισμό Μαγειρικής, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από την 1η έως την 3η Φεβρουαρίου 2025.
Οι σπουδάστριες Ειρήνη Χρυσοβαλάντω Κουφού και Παρασκευή Αντωνίου, καθώς και ο σπουδαστής Ορέστης Μιχαήλ, από το πρόγραμμα Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής, διαγωνίστηκαν στην κατηγορία εστιατορικό γλυκό – F3 εκπροσώπησαν τα ΜΙΕΕΚ Λεμεσού με εξαιρετικές επιδόσεις. Οι δύο πρώτες βραβεύτηκαν με χρυσό μετάλλιο, ενώ ο Ορέστης Μιχαήλ κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο. Η συμμετοχή τους έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+.
Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου: “Ο διαγωνισμός συγκέντρωσε ταλαντούχους νέους μάγειρες και ζαχαροπλάστες από όλη τη Μεσόγειο, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία για ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών. Οι σπουδαστές των ΜΙΕΕΚ Λεμεσού εντυπωσίασαν με τις δημιουργικές τους συνταγές και την άριστη τεχνική τους, κερδίζοντας επαίνους από την κριτική επιτροπή.
Η συμμετοχή αυτή αποτελεί σημαντικό βήμα για την επαγγελματική τους ανάπτυξη και αναδεικνύει το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που προσφέρει τα ΜΙΕΕΚ Λεμεσού.
Τα ΜΙΕΕΚ Λεμεσού εκφράζουν “ιδιαίτερες ευχαριστίες στους εκπαιδευτές των σπουδαστών για την αφοσίωση και την καθοδήγησή τους, καθώς και στη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας για την εξαιρετική διοργάνωση του διαγωνισμού” ενώ συγχαίρουν τους σπουδαστές για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις και την αφοσίωσή τους.
